OT: TAKIMI I PARË ME RADHË PËR PËRGATITJEN MË TË MIRË TË SEZONIT

Organizata TuristikeNë kuadër të përgatitjeve për sezonin e ardhshëm, Organizata Turistike e Ulqinit filloi serinë e bisedimeve me hotelierët, qiramarrësit e plazheve, pronarët e restoranteve dhe të apartamenteve dhe të gjithë subjektet relevante nga fusha e turizmit.

Takimi i parë u mbajt të mërkurën në restorantin “Safari”, ku ishte i pranishëm edhe kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë.

“Jemi të bindur se në bisedë të drejtpërdrejtë, në mënyrën më të mirë, mund të harmonizohen hapat dhe veprimet që destinacioni jonë sa më mirë ta presë sezonin”, tha drejtori i OT-së Fatmir Gjeka, gjersa Nrekiq foli për aktivitetet të cilat i bënë dhe planifikoi ti bëjë administrata lokale.

Punëtorët e pranishëm turistik dhanë vërejtjet, propozimet dhe sugjerimet lidhur me problemet ekzistuese në Ulqin, e të cilët, siç u përfundua, vetëm bashkërisht mund të zgjidhen në mënyrë efikase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË
Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË

Kryeministri i Malit të Zi Dr Dritan Abazoviq tha se Ulqini më në fund do të ketë hotele me pesë yje. Siç deklaroi ai, “Sunny Palace” do të ndërtojë një hotel luksoz në vendin e ish “Galebit”, në të cilin

OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN
OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN

Edhe në mes te gushtit Ulqini shënon një vizitë të shkëlqyer, bëjnë të ditur nga Organizata Turistike. Siç theksohet, në rivierën e Ulqinit qëndrojnë 40.715 mysafirë, prej të cilëve rreth 80 për qind janë

Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA
Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA

Aktiviteti “Ditët e bamjes”, tradicionalisht për të pestën vit me radhë do të mbahet sonte, në sheshin Servantes në “Palata Venezia” në Kala, me fillim nga ora 20:00. Turistëve dhe të gjithë vizitorëve

Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE
Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE

  Nga Forca e re demokratike është kumtua që sot Asllan Llunji është emëruar Koordinator për Ulqin e Tivar në Ndërmarrjen të Mirat Detare. Asllani lindi në Tivar me 12.02.1992. Shkollën fillore e

Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT
Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT

Ajo që është pritur prej shtatë vitesh, ndërtimi i çerdhes së re në Fushën e Ulqinit, është në prag të realizimit. Për këtë projekt kredia është miratuar nga Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës,