OT: TË GJITHË PËR TURIZËM TË PREMTEN!

starigradulcinjtoulcinj1Nga Organizata turistike e Ulqinit kanë njoftuar që manifestimi “Të gjithë për turizëm”, për shkak të motit të keq të paralajmëruar për të shtunën, do të organizohet të premten me 2 maj.

Programi i cili është planifikuar për të shtunën (defile, karnavali dhe koncerti muzikor) do të mbahet të premten me fillim në orën 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…