OT: TË PREMTEN KONCERTI I ANSAMBLIT SHOTA

Ansambli ShotaNga Organizata turistike lajmëruan që, për shkak të parashikimit të motit me shi për ditën e premtes, koncerti folklorik me shoqatat kulturore do të fillojë në ora 18.00h në Qendrën për kulturë me shfaqjen e ansamblit SHOTA nga Kosova dhe më pas do të vazhdojë me shoqatat tjera që janë të ftuara e ato janë nga Mali i Zi, Serbia, Kosova, Shqipëria, Maqedonia, BdheH, Rumunia dhe Polonia.

“Nuk do të mungojë edhe programi nga shoqatat ulqinake sic janë Porta di Danza, Tradita dhe Shestani.
Mirë se vini…Qendra për kulturë, 17.10.14 me fillim në ora 18.00h”, thuhet në kumtesë të Organizatës turistike Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…