OT: TRE PËRQIND MË SHUMË SE PLANI NGA TAKSA E BANIMIT

Euro, Monedha, NovacNë emër të taksës së banimit, duke përfunduar me tetor, në Ulqin janë paguar 377.000 euro, që është 10.000 euro ose 2,9 përqind më shumë nga e planifikuara me Programin e punës të Organizatës turistike për këtë vit, shkruan “Vijesti”.

Theksohet se kjo është për një çerek më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Më shumë mjete janë grumbulluar edhe nga taksa turistike, ndërsa për kontributin e anëtarësisë, për momentin, më pak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…