OT: TURISTA KATËR PËRQIND MË PAK

Në rivierën e Ulqinit pushojnë 8372 turistë, apo katër përqind më pak se vitin e kaluar, është lajmëruar të premten nga Organizata turistike.

Siç thuhet, në të gjithë llojet e akomodimeve shënohet rënija e numrit të mysafirëve nga katër deri në njëmbëdhjet përqind në krahasim me vitin e kaluar, e rritje prej pesë përqind vetëm në hotele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…