OT ULQIN: INFORMATË PËR PUNKTE INFORMATIVE

Te nderuar qiradhënës, të nderuar mysafir,

  • nga data 01.07.2024 ne teritorin e komunes se Ulqinit jan te hapur 8 punkte informative dhe atë:

Punkt 1Plazhi i vogël-  Hafiz Ali Ulqinaku bb

Punkt 2 Stacioni i Autobusëve – Bul. Sami Frasheri bb

Punkt 3 Gjerana Bul. Teuta bb

Punkt 8 Plazhi i madh – bul. Teuta objekti Lika

Punkt 4 Qendra e Shtojit

Punkt 7 Perball Hotelit Imperial

Punkt 10 Pinjesh – Objekti Karamanaga rr. e Kosoves

Punkt6 Kruç rruga Ulqin -Tivar

Orari i punes i te gjitha Punkteve Informative eshte nga ora 07.00 – 22.00 h.

Taksa e banimit 1 euro.

Për ato që nuk kanë mundësinë të bëjnë lajmrimin në punkte, kanë mundësinë e lajmërimit nepërmjet apliukacionit online apo në Organizatën turistike. Orari i punes nga ora 07.00 – 14.30 h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…