OT Ulqin: MYSAFIRË 17 PËR QIND MË SHUMË SE VJET

Ulqin, UlcinjVizita shumë e mirë e mysafirëve në rivierën e Ulqinit vazhdon edhe në fund të gushtit. Sipas të dhënave të Organizatës turistike, në këtë komunë sot pushojnë 17 për qind më shumë mysafirë se vitin e kaluar në të njëjtën kohë, apo sipas treguesve fizik 7647.

Rritjen më të madhe e shënojnë hotelet dhe kampet, madje 30 për qind, derisa në akomodimet private janë evidentuar 12 për qind më shumë turistë se sa në fund të gushtit të vitit të kaluar.

Por, duke marr parasysh fluksin në plazhe dhe komunikacion numri i atyre që këto ditë verojnë në Ulqin është të paktën pesë herë më i madh se i të regjistruarve zyrtarisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…