P.Shkrela: SEZONI KATASTROFAL, VETËM GRUMBULLOJMË MINUSE

Prelja Skrelja, Prel ShkreliKryetari i Shoqatës së Qiramarrësve të Plazheve dhe qiramarrësi i plazhit “Kopakaba”, Prela Shkrela, tha se situata me mysafirë është katastrofale.

“Është pikëpyetje a ka edhe pesë përqind të mysafirëve nga vera e vitit 2019. Mendojmë se asgjë nuk do të ndryshohet as në gusht edhe pse nga disa qarqe politike mund të dëgjohet se muajin e ardhshëm do të jetë më mirë”, deklaroi Shkrela për “Dan”.

Ai tha se disa kolegë të tij janë në mëdyshje a të mbyllin menjëherë objektet sepse shpenzimet janë më të larta se të ardhurat. “Të gjithë ne, pak a shumë, grumbullojmë minuse. Së shpejti do të jemi të obliguar të pushojmë punëtorë nga puna. Do të jetë e vështirë sepse bëhet fjalë për persona që punojnë shumë vite tek ne. Por çfarë të bëjmë kur nuk kemi mysafirë, qyteti është i zbrazët prandaj nuk ka as punë”, shtoi Shkrela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit