P.Shkrela: TË PËRGATITEMI QË TANI PËR SEZON

kopakabanaKryetari i Shoqatës së qiramarrësve të plazheve të Plazhit të madh Prela Shkrela ka deklaruar se sezoni i ardhshëm turistik do të jetë sfidues.

“Unë, prapë, shpresojë se në përfundim do të jetë mirë, edhe pse ka të ngjarë se do të kemi numrin e përafërt të mysafirëve si vjet, por të ardhurat do të jenë më të ulëta”, tha ai për Portalin Ul-info.

Prandaj, sipas fjalëve të tija, është i nevojshëm promovimi më i mirë i Ulqinit dhe përgatitja më e mirë për sezon e të gjithëve që marrin pjesë në krijimin e ofertës turistike të kësaj komunë.

“Vetëm atëherë kur turizmi prapë të na bëhet punë, kujdes dhe dashuri e përhershme, e jo vetëm veprimtari verore, do të mund të kthehemi në hartën turistike të Europës”, tha Shkrela duke shtuar se kjo është një nga arsyet pse restoranti i tij në plazhin “Kopakabana” është i hapur gjatë të gjithë vitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci