Pa koment: “ULQIN AKVA PARK” NDËRTON OBJEKTIN NË NISH!?

Akva parkQyteti i Nishit dhe kompania “Ulqin akva park & Entertainment”, kompania bijë e firmës turke “Polin”, kanë nënshkruar pak kohë më parë Memorandumin për bashkëpunim, shkruajnë mediet serbe.

Sipas dispozitave të këtij dokument, në fund të vitit duhet të nisin punimet në ndërtimin e “qytetit të ujit” në Banjën e Nishit me vlerë rreth nëntë milion euro.

Është parashikuar që ky objekt të shtrihet në hapësirë prej 6,5 hektarë, si dhe të punësojë së paku 60 njerëz.

Qyteti i Nishit do të ja jap tokën investitorit pa kompensim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…