Padi kundër inspektorëve: KUZMAN NGRITI PADI TJETËR PENALE

Srgjan Kuzman, qytetar i Ulqinit, ka ngrit të mërkurën në prokurorinë themelore shtetërore në Ulqin padi penale ndaj inspektorëve Zorica Çolloviq dhe Rasim Gaçeviq.

Ai në padi ka shkruar që ato kanë kryer vepër penale punë të pandërgjegjshme në detyrë. “Inspektorja Çolloviq, e sidomos inspektori Gorçeviq me urdhër dhe kërkesë të Radomir Zecit bëjnë kontrolle inspektuese në sallonet e mi për masazh, trazojnë dhe shqetësojnë vetëm punëtorët e mi, pavarësisht se un posedoj të gjithë dokumentacionin e nevojshëm për punë, librezën sanitare, etj. ”, shkruan Kuzman dhe shton që “Radomir Zec si njeri i fuqishëm ndikon në punën e punonjësve zyrtar të inspekcioneve dhe udhëheq punën e tyre, ndërsa ato me nënshtrim i kryejnë urdhrave të tija”.

Ai nga Prokurori shtetërorë, si njeri përgjegjës, kërkoj që të hetoi pohimet e tija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë