Padia: LËNDOHET LEHTË POLICI NË ULQIN

Policia Ulqin, Policija UlcinjPolicia e Ulqinit ka arrestuar në natën në mes të premtes dhe të shtunës dy persona për shkak të dyshimit se kanë lënduar policin rrugor, shkruan “Dan”.

Siç thuhet, njëri nga këto fillimisht refuzoi të legjitimohet, e mbasi që u dërgua në stacionin policor, së bashku me vëllanë e vet sulmuan policinë dhe e lënduan lehtë.

Kundër tyre u ngrit padia penale për shkak të sulmit nda personit zyrtar të autorizuar.

Mbasi që dhanë deklaratat tek prokurori, u lanë të mbrohen prej lirisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…