Pagesa e takses së banimit: MË E MIRË NË SHTOJ DHE GJERANA SE SA NË QYTET

Taksa-11-08-2013-uSezoni i deritashëm turistik tregon që pagesa e taksës së banimit është shumë më e mirë në Shtoj dhe në Gjerana se sa në rrethin e ngushtë të qytetit, njoftohet për Portalin Ul-info nga Organizata turistike.

Po ashtu është evidente që hotelet, të paktën për momentin, paguajnë shumë më pak para mbi këtë bazë.

Përndryshe, në korrik në rivierën e Ulqinit kanë qëndruar turistë prej madje 45 shtetesh të botës. Më së shumti kishte nga Kosova, pastaj Rusia, Serbia, Zvicra, Gjermania, Polonia dhe Bosnja dhe Hercegovina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…