Pagesa e taksës së banimit në Budvë: DY MILION EURO DERI NË FUND TË VITIT

Komuna e Budvës në bazë të taksës së banimit deri me 20 gusht ka grumbulluar 1.2 milion euro, 39 për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, është deklaruar nga Sekretariati për ekonomi dhe financa.

Inspekcioni turistik komunal, siç është agjencisë Mina, ka kryer mbi 4.5 mijë kontrolle, ndërsa deri në fund të sezonit turistik, do të jenë edhe 500 të tjera.

Në Sekretariatin komunal për ekonomi dhe financa janë të kënaqur me pagesën e taksës së banimit, ndërsa deri në fund të vitit presin të ardhura prej rreth dy milion euro.

Në Ulqin, si qëndrojnë gjërat tani, do të jetë sukses nëse nga taksa e banimit grumbullohen para sa vitin e kaluar, gjegjësisht rreth 170 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi,

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë,

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari