Pajoviq: SEANCË DËGJIMORE PËR SHTËPIZA NË BUNË

Darko Pajovic, Darko PajoviqDeputeti i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq do të iniciojë seancë dëgjimore të ministrit të zhvillimor dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq dhe drejtorit të Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare Rajko Baroviq për shkak të pagesës së paligjshme të shtëpizave në Bunë.

Lideri i kësaj parti ka njoftuar se seancën dëgjimore e kërkon edhe për shkak të “shpenzimit të mjeteve financiare të cilat mblidhen për këtë gjë, e që nuk dihet se ku këto para përfundojnë”.

Thuhet se parat e mbledhura nuk investohen në territorin e komunës së Ulqinit, duke përmendur faktin se vetëm në vitin 2012 dhe 2013 janë nënshkruar kontratat me vlerë prej mbi 3,2 milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci