Pako për fëmijët: ROTARI NË FOSHNJORE NDAU 230 DHURATA

vrticAnëtarët e Rotari klubit Ulqin kanë ndarë sot në foshnjoren „Solidarnost“ 230 pako fëmijëve të këtij institucioni parashkollor. Kanë paralajmëruar që do ta bëjnë këtë gjë dhe në njësinë e këtij institucion në Katërkollë, e cila numëron 66 fëmijë.

Përndryshe, në këtë foshnjore të enjten janë luajtur dy shfaqje teatrale, në gjuhën shqipe dhe malazeze.

Nesër në shfaqje do të performojnë dhe nxënësit e Shkollës fillore „Boshko Strugar“, si dhe fëmijët paralelja e të cilëve është e vendosur në hapësirat e ish Mbrojtjes popullore, gjegjësisht tek ndërtesa e policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…