Panairi në Berlin

panairin ndërkombëtar turizmit sivjet Berlin ITB, icili mbahet periudhën 07-09 mars 2023, OrganizataTuristike e Ulqinit po merr pjese stenden e organizuarnga Organizata nacionale Turistike e Malit Zi. Është njënga dy eventet turistike rëndësishme botë, këtë vit organizohet ekskluzivisht segmentin B2B. Ishtenjë mundësi për industrinë e turizmit për mbajturtakime, si dhe për subjektet e turizmit takoheshin me partnerë shumtë ndërkombëtarë.


Kur
bëhet fjalë për tregun gjerman, vitin e kaluar kemipasur rreth 152,000 ardhje akomodime kolektive dheindividuale, është pothuajse dyfishi i rritjes krahasuarme vitin 2021. stendën e organizuar ONT- marrinpjese organizata lokale turistike si dhe afariste turistikë, kukanë permbledhur gjithë ofertën turistike Malit Zi. mesin e afaristeve turistikë nga Ulqini prezente janeRiviera e Ulqinit e cila do ketë kontakte me partnerë shumtë dhe klientë interesuar gjatë gjithë ditëve panairit.

Përfaqësuesit e OT Ulqin kanë pasur takime shumta me operatorë turistikë nga Gjermania, Polonia dhe vende tjera, është një mundësi ideale për bere kontaktedhe shpresojmë gjatë këtij viti arrijmë organizojmëvizita Ulqin. Ajo është e rëndësishme përshkëmbime tilla është gjitha tregjet takohen këtu. Pra, përveç interesave tona tregun gjerman, jemi një situatë për realizuar edhe disa interesa tjera.

Delegacioni i Malit Zi udhëhiqet nga drejtoresha e Organizatës nacionale turistike Malit Zi, Ana Markoviq Tripkoviq dhe sekretari shtetëror Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit, Armend Milla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave, Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij, sekretarin shtetëror Astrit Hoxhën dhe drejtorin e Drejtorisë për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popujve

Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve
Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve

Kumtesë për media Të nderuar qytetarë, Raundi i parë i Zgjedhjeve Presidenciale të 19 marsit nuk nxori fituesin, andaj me 2 prill do të mbahet raundi i dytë ku Mali i Zi do të fitoi presidentin e ri. Forca

Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë
Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë

Kështu e kam titulluar kronikën televizive gjatë intervistës time të parë me mësuesen e parë në Anë të Malit  Rukije Lika – Shabaj, në nëntor të vitit 1994. Nga biseda me këtë mësuese model, mësuam se

Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”
Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”

Klubi i Karatesë “Ulqini” organizon turneun XiX-të Ndërkombëtar të Karatesë “Ulqini Open 2023”. Turneu do të mbahet me 1 prill, në sallën e shkollës fillore “Marshali Tito” në Ulqin. Kjo ngjarje tradicionalisht