Panel diskutimi: NË ULQIN DUHET TË THEMELOHET ZYRA PËR TË RINJ

Të premten në Sallën e madhe të Kuvendit Komunal të Ulqinit u mbajt panel diskutimi me temë “Përfshirja e të rinjve në vendimarrje publike”.

Një nga organizatorët e këtij tubimi, Damir Jukoviq tha që beson që me aktivizimin e përbashkët të të rinjve mund të dalin rezultate pozitive.

Ai ndër të tjera tha se të rinjtë duhet të pyeten dhe që ata duan dhe duhet të jenë pjesë e shoqërisë, si subjekt i cili bën pjesë aktive në marrjen e vendimeve.

Oraganizatorët e këtij panel – diskutimi deklaruan që nuk janë të kënaqur me pozitën e tyre në shoqëri.

Dëshira e tyre është që të formohet zyra për rini, e cila tashmë ekziston në disa Komuna të Malit të Zi.

Ata deklaruan që tek Komuna e Ulqinit shohin një partner të mirë tek i cili besojnë dhe shpresojnë që do t’i mbështesë në nismat e tyre.

Qëllimi kryesorë i këtij panel – diskutimi është të formohet zyra për të rinj në Komunën e Ulqinit dhe që ajo të funksionojë rregullisht. (A.Resulani)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data