Para ndërtesës së Komunës: PROTEST PËR VALDANOSIN

tubimDisa qindra qytetarë të Ulqinit shprehen sot para ndërtesës së Komunës protestën për shkak të marrëdhënies së organeve shtetërore ndaj gjirit të Valdanosit.

Si arsye u përdor fakti që në Ulqin të mërkurën me ftesë të administratës lokale, për këtë qëllim, qëndrojë një delegacion i Qeverisë së Malit të Zi.

“Në mënyrë të qetë dhe demokratike kemi shprehur kundërshtimin tonë qëllimit që mos të kthehet ullishta e marrë dhe që në këtë gji në tokën e eksproprijuar të ndërtohen patundshmëri dhe vila për shitje”, thanë nga Shoqata për kthimin e Ullishtës.

Këto qëndrime në fillim të shtatorit, gjatë vizitës në Ulqin, i deklaroi kryeministri Millo Gjukanoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…