Para Vitit të ri: PAGA PËR KOMUNARË, NDËRMARRJET PUBLIKE SI TË GJENDËN

EuroPunëtorët e Komunës kanë marrë të martën pagat e tetorit, mëson Portali Ul-info.

Por, pak gjasa ka që ndonjë rrogë para Vitit të ri të marrin të punësuarit në ndërmarrje publike në Ulqin, ku themelues është vetëqeverisja lokale.

Siç është paralajmëruar, Kuvendi komunal në mbledhjen e mbajtur e cila fillon me 28 dhjetor do të miratojë rebalancin e buxhetit për këtë vit dhe buxhetin e Komunës për vitin e ardhshëm me vlerë prej mbi 15,3 milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…