Paralajmërim i grevës dhe në “Ujësjellës”: SHTATË MUAJ JEMI PA RROGA

JKPKryetari i Sindikatit të Ndërmarrjes publike “Ujësjellësi” Rasim Osmani ka deklaruar që punëtorët e kësaj firmë së shpejti do të nisin grevën nëse nuk plotësohen kërkesat. “Ditë më parë kemi kërkuar nga udhëheqësit e ndërmarrjes pagesën e rrogave të prapambetura dhe shpenzimeve të udhëtimit, si dhe pagesën e kontributeve. Po ashtu dëshirojmë të njoftohemi me planin e daljes nga kriza financiare në të cilën kjo firmë gjendet”, tha ai për “Dan”.

Sipas fjalëve të tija, 150 punëtorë të “Ujësjellësit” tash shtatë muaj nuk kanë marrë rroga,  më shumë se dy vite nuk janë paguar kontributet, kështu që disa nuk mund të shkojnë në pension, ndërsa dy vite nuk paguhen as shpenzimet e udhëtimit. “Situata është e padurueshme dhe ne nuk kemi zgjedhje tjetër”, shtoi Osmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me