Paralajmërim: NË KRAJË VËREHET NJË ARI

Kompania “Llovstvo” nga Tivari ka bërë të ditur se në fshatin Ftjan është vërejtur prania e një ariu.

“Po paralajmërojmë edhe fshatarët edhe turistët, sepse duket se në këtë fshat është bërë në shtëpi dhe qëndron shpesh aty. Kjo pjesë e Krajës ndodhet në mes të fshatrave Dragoviq dhe Brisku i Naltë dhe nuk do të thotë se nuk mund të ndodhë diku tjetër, sepse arinjtë mund të udhëtojnë dhjetëra kilometra në ditë”, thuhet nga kjo shoqëri akcionare.

Ata veçanërisht theksojnë se ariu është një lojë e mbrojtur me ligj, ndaj gjuajtja e tij është një krim që dënohet deri në tre vjet burg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë