Parashikimi i motit: DITËT E ARDHSME KRYESISHT ME DIELL

Sipas parashikimit të meteorologëve, ditët e ardhshme në Adriatikun jugor do të mbizotëroj mot me diell. Përkeqësimi i motit është i mundshëm të martën, ndërsa më shumë reshje priten të mërkurën.

Temperatura e ajrit nuk do të ndryshojë shumë.logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…