PARASHIKIMI I MOTIT, e diel, 4 gusht

 

 

Mot me diell dhe nxehtë.

Era në dobësim, do të ndryshoj pasdite në atë me drejtim perëndimor.

Temperatura më e lartë e ditës deri në 37 C.

Deti i qetë. Shikueshmëria deri në 20 km.

E gjithë java e ardhshme po ashtu do të jetë me diell dhe e nxehtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…