PARASHIKIMI I MOTIT, e diel, 8 shtator

Mot me diell dhe nxehtë.

Era me drejtime ndryshueshme, 4 deri në 10 nyje.

Temperatura më e lartë e ditës 32 C.

Deti i qetë. Shikueshmëria 20 km.

Nga e hënja prishja e motit dhe rënie e temperatures ditore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…