PARASHIKIMI I MOTIT, e enjte, 25 korrik

 

 

Nxehtë. Ka mundësi për mjegull në mëngjes.

Temperatura më e lartë e ajrit deri në 34 C.

Era me drejtim perëndimorë, pasdite deri në 16 nyje.

Deti i qetë. Shikueshmëria deri në 20 km.

Në ditët e ardhshme temperatura në rritje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…