PARASHIKIMI I MOTIT, e hënë, 12 gusht

 

 

Mot me diell dhe nxehtë.

Era me drejtime të ndryshueshme, do të dobësohet gradualisht.

Temperatura më e lartë e ajrit deri në 35 C.

Deti i qetë. Shikueshmëria 20 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…