PARASHIKIMI I MOTIT, e hënë, 5 gusht

 

 

Mot me diell dhe shumë nxehtë.

Paradite erë me drejtim verior, pasdite do të ndryshoi në maestral dhe punent(erëra perëndimore), 4 deri në 14 nyje.

Temperatura më e lartë e ditës deri në 37 C.

Temperatura e detit deri në 23 C.

Deti i qetë. Shikueshmëria 10-20 km. Për shkak të mjegullës në orët e mëngjesit është e mundur të jetë më pak se një km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…