PARASHIKIMI I MOTIT, e martë, 13 gusht

 

 

Mot me diell dhe nxehtë.

Era e dobët deri në mesatare, me drejtime jugore.

Temperatura më e lartë e ditës deri në 35 C.

Deti i qetë. Shikueshmëria 20 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…