PARASHIKIMI I MOTIT, e marte, 30 korrik

Kthjellët dhe nxehtë.

Temperatura më e lartë e ajrit deri në 38 C.

Do të fryj era veriperëndimore, në disa vende deri në 26 nyje.

Deti me dallgëzim të pakët.

Shikueshmëria 10-20 km.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…