PARASHIKIMI I MOTIT, e mërkurë, 6 nëntor

Paradite shi i përkohshëm, pasdite kthjellim i motit.

Era e dobët, pasdite në forcim.

Temperatura më e lartë e ditës 21 C.

Deti me dallgëzim të pakët. Shikueshmëria 10-20 km.

Deri të dielën pa rreshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…