PARASHIKIMI I MOTIT, e premte, 2 gusht

 

 

Mot me diell dhe shumë nxehtë.

Temperatura më e lartë e ajrit deri në 37 C.

Do të fryj era perëndimore, gjatë ditës në dobësim.

Deti me dallgëzim të pakët. Shikueshmëria deri në 20 km.

Temperatura e ajrit ditët e ardhshme pa ndryshim apo pak më e lartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…