PARASHIKIMI I MOTIT, e premte, 26 korrik

 

 

Mot me diell dhe shumë nxehtë.

Temperatura e ditës rreth 35 C.

Do të fryj era perëndimore, pasdite deri në 16 nyje.

Deti i qetë. Shikueshmëria 10-20km, ka mundësi deri në 5 km për shkak të mjegullinës.

Gjatë fundjavës temperatura në rritje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…