PARASHIKIMI I MOTIT, e premte, 30 gusht

Mot me diell dhe shumë nxehtë.

Era me drejtime perëndimore, 8-16 nyje.

Temperatura më e lartë e ditës 30 C.

Deti me dallgëzim të pakët. Shikueshmëria 20 km.

Për fundjavë mot me diell, me temperaturë të ngjashëm me të sotmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…