Parashikimi i motit: FILLOI VAPA E GUSHTIT

vrucina-leto-toplo-vreme-zega-rashladjivanje-foto-rojters-1368449049-309641Prej sot në Adriatikun jugor filluan ditët shumë të nxehta. Temperaturat e ajrit, siç tregojnë parashikimet, deri në fund të javës tjetër, për çdo ditë do ti kalojnë 35 gradë Celsius.

Do të jetë, pra, me diell, shumë nxehtë dhe me erë të dobët jugore.

Më së nxehti do të jetë të mërkurën, kur temperatura e ajrit do ti afrohet 40 shkallëve.

Në tërë këtë periudhë do të jetë ideal për larje, sepse temperatura e ujit të detit do të jetë rreth 25 gradë celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…