Parashikimi i motit: ME DIELL TË PAKTËN EDHE GJASHTË DITË

Plazhi i madh, Velika plazaMot i mrekullueshëm me diell do të qëndrojë në Adriatikun jugor të paktën deri të mërkurën e ardhshme, njoftuan meteorologët.

Në tërë këtë periudhë temperatura e ajrit do të sillet rreth 17 gradë Celsius. Era do të jetë e dobët.

Ky mot i mirë kur të paktën gjatë ditës nuk duhet të ndizet ngrohja tek shumë njerëz krijon përshtypjen që sipas kalendarit jemi në fillim të tetorit, e jo në javën e tretë të nëntorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci