Parashikimi i motit: MOT KRYESISHT ME DIELL GJATË GJITHË JAVËS

Plazhi i madh, Velika plaza, Rana, DetiMeteorologët kanë njoftuar që vetëm gjatë të mërkurës mund të priten intervale pak më të gjata me vranësira në Adriatikun jugor. Gjatë të gjithë ditëve tjera të kësaj jave moti do të jetë me diell, ndërsa temperatura e ajrit në rritje konstante.

Temperatura e detit qe gjashtë javë është jashtëzakonisht e këndshme për larhe dhe sillet rreth 25 gradë Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…