Parashikimi i motit: SHUMË NXEHTË EDHE NË DHJETË DITËT E ARDHSHME

Moti, Vreme, Nxehte, Vape, Toplo, VruceVala e nxehtë e cila këtë javë e përfshiu Ulqinin, do të zgjasë edhe dhjetë ditë, tregojnë hartat parashikuese.

Edhe ditët e ardhshme termometri do të tregojë rreth 35 gradë Celsius, ndërsa mjekët paralajmërojnë se në veçanti ato që kanë probleme shëndetësore duhet të dalin sa më pak në diell.

Freskim i vogël, gjegjësisht temperatura rreth 33 gradë, paralajmërohen të marten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…