PARASHIKIMI I MOTIT, e enjte, 20 qershor

Qetë dhe nxehtë.

Temperatura më e lartë e ditës deri në 35 C.

Kryesisht do të fryjë mestrali.

Deti i qetë, me temperaturë rreth 24 C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…