Parking servis: Fletushka për përdorimin e saktë të hapësirave të parkimit

Të nderuar shoferë,

Kontrollorët tanë, bashkë me pjesëtarët e policisë komunale, do të ndajnë fletushka për ju në ditët në vijim për të ju informuar dhe edukuar në lidhje me përdorimin e saktë të hapësirave të parkimit.

Nëse parkoni automjetin tuaj brenda një hapësire parkimi të shënuar, jeni në përputhje me rregullat dhe nuk po e shfrytëzoni hapësirën më tepër se sa është e domosdoshme, kjo ndihmon drejtuesit e tjerë të gjejnë vendin e tyre të parkimit më lehtë.

Është thelbësore të theksojmë se duke parkuar në mënyrë korrekte, do të shmangni gjobat e policisë komunale dhe do të ndihmoni në përmirësimin e aspektit vizual të qytetit tonë për banorët dhe vizitorët.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…