Parking Servisi: FILLOI MONTIMI I PARKOMATEVE NË ULQIN

Filloj montazhi i parkomateve të parë në komunën e Ulqinit , lajmërojnë nga Parking Servisi.

Ato do të jenë të vendosur në zonat frekuente të qytetit, në rrugën e Detarëve (pranë hotelit Cruiser) dhe në bulevardin Vëllezërit Frashëri (afër Caffe Bongiorno).

Në 3-4 ditët e ardhshme do të jenë në funksion test-parkimi, kurse nga e hëna do të jenë në përdorim.

Pilot projekti do të vazhdoj me vendosjen e parkomateve të tjerë të cilët do të jenë në funksion deri në prag të sezonit turistik 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…