Parking servisi: LAJMËRIM

Ju njoftojmë që të hënen me 19.06.2023. prej orës 07h të mengjesit do te realizohen aktivitet në rregullimin (vizatimin) e vendparkingjeve në rrugën “Kadi Hysein Mujali”.

Andaj, ju lusim që mos ta parkoni automjetin e juaj ne këte rrugë në kohen e definiuar.

Në rast parkimi, ne do te jemi të obliguar që veturat ti largojmë nga vendparkimet me automjetin e specijalizuar – marimanga.

Ju faliminderit për mirëkuptim!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…