Parlamenti i Ulqinit: GENCI NIMANBEGU NUK ËSHTË MË KËSHILLTAR

genci-nimanbaguFunksionari i lartë i Forcës së re demokratike Genci Nimanbegu dha dorëheqjen në funksionin e këshilltarit në Kuvendin komunal të Ulqinit.

Ai në fund të muajit të kaluar u zgjodh nënkryetar i Kuvendit të Malit të Zi.

Nimanbegun në bankat e këshilltarëve të Parlamentit lokal do të zëvendësojë Senad Kollari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…