Parlamenti: KOMPLETIMI I PARCELAVE PA SELEKSIONIM

Ulqin, UlcinjPërfaqësuesit e shumicës së klubeve në Kuvendin komunal të Ulqinit kanë thënë që nuk duhet të bëhet asnjë lloj seleksionimi apo diskriminimi me rastin e vendosjes në rend të ditës vendimin për kompletimin e parcelave.

Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka thënë që ka dijeni se për kompletimin e parcelave një kohë të gjatë presin mbi 30 persona.

Është propozuar që në ndonjë mbledhje të ardhshme, e cila duhet të mbahet së shpejti, të miratohen kërkesat e përgatitura, gjë që është propozim i Këshillit kompetent.

Vlerësohet që vetëm mbi këtë bazë komuna mund të përfitojë rreth gjysmë milioni euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…