Parlamenti: SHKURTOHET MANDATI I KUVENDIT KOMUNAL

Kuvendi, Loro Nrekiq, SkupstinaKëshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit në mbledhjen e mbajtur të martën njëzëri e kanë miratuar Iniciativën të cilën e ka ndërmarr Partia demokratike e socialistëve, ndërsa e kanë përkrahur 21 këshilltar, për shkurtimin e mandatit të përbërjes ekzistuese të Parlamentit.

Ajo do ti dërgohet kryetarit të shtetit Filip Vujanoviq i cili do të caktoj datën e zgjedhjeve të cilat në Ulqin do të mbahen në afatin prej 60 deri në 90 ditëve.

Këshilltari i PDS-së Luigj Shkrela ka thënë që shkurtimi i mandatit ndodh për herë të parë në historinë e parlamentarizmit shumë partiak.

Edhe në përbërjen e ardhshme të Kuvendit komunal të Ulqinit do të jenë 33 këshilltar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…