Parqet nacionale: 380.000 EURO PËR KRIPOREN

Solana, KriporjaNdërmarrja publike “Parqet nacionale të Malit të Zi” ka njoftuar se ka ndarë rreth 380.000 euro në baza të ndryshme për realizimin e aktiviteteve në hapësirën e Kripores.
Pjesa më e madhe e mjeteve, madje një e treta, ndahet për mbrojtjen fizike të individëve dhe pronës të kësaj ndërmarrje më të vjetër të Ulqinit.
Shtohet që riparimi i pompave në Gjerana do të kushtojë rreth dhjetë mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…