Parqet nacionale: GATI DRAFTI I PROGRAMIT, NË KRIPORE 500 FLAMINGO

FlamingosMe qëllim mbrojtjen dhe valorizimin e Kripores së Ulqinit, NP “Parqet nacionale të Malit të Zi” përgatiti Draftin e programit të menaxhimit të Kripores së Ulqinit për periudhën 2015-2016.

Programi përmban gjashtë fusha strategjike të cilat kanë të bëjnë me përmirësimin e vlerave natyrore dhe të krijuara, potencialeve turistike të Kripores, si dhe me inicimin e prodhimit të kripës.

Siç thuhet nga ky institucion, ornitologët të mërkurën qëndruan në Kripore dhe me atë rast kanë vërejtur 500 flamingo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…