Parqet nacionale: MBROJMË BIODIVERSITETIN E KRIPORES

Kriporja, Solana 7Është e nevojshme të ndërmerren të gjithë masat dhe aktivitetet e nevojshme që të mbrohet në mënyrën më të mirë biodiversiteti i Kripores në Ulqin, është vlerësuar në mbledhjen e drejtorit të Parqeve nacionale Zoran Mrdak me ambasadorin e Austrisë Johan Froulih, zëvendës ambasadorin e Gjermanisë Uve Merketer, përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së Fiona McCluney dhe CIM ekspertin në NP Parqet nacionale të Malit të Zi Thomas Woehrstein.

Mrdak rikujtoi se Parqet nacionale kanë ndërmarr të gjithë masat dhe veprimet e nevojshme me qëllim përmirësimin e mbrojtjes së biodiversitetit siç janë aktivitetet për mbrojtjen e natyrës dhe mbrojtjen fizike.

Në këtë periudhë, Ndërmarrja publike e Parqeve nacionale në pajtim me Ligjin për prokurime publike, ka zgjedhur kryesin e punimeve në mënyrë që të fillohet me aktivitetet e riparimit të stacionit të pompës FI 16 i cili për dhjetë ditë do të nis punën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet