Parqet Nacionale: PARANDALOHET GJUETIA E PALIGJSHME NË KRIPORE

KRIVOLOVShërbimi i mbrojtjes, të cilin e angazhoi Ndërmarrja Publike për Parqet Nacionale të Malit të Zi parandaloi gjuetinë e paligjshme të shpendëve, në pjesën e vjetër të Kripores ku gjuetia është rreptësisht e ndaluar, të shtunën mbrëma, me 22 dhjetor.

“Gjatë vizitës së terrenit, Shërbimi i Mbrojtjes vërejti dy gjuetarë të paligjshëm të cilët arritën të arratisen, por të cilët u penguan që të gjuajnë paligjshëm rosa”, thonë nga Parku Nacional.

Menjëherë për këtë rast u njoftua policia e cila së bashku me përfaqësuesit e inspektoratit kompetent doli në vend ngjarje, si dhe OJQ Qendra për Mbrojtjen dhe Hulumtimin e Shpendëve.

“Me këtë rast, përveç të tjerash, u sekuestrua xhamadani me fishekë dhe mjetet për gjueti”, njoftojnë nga PN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet