Partia demokratike: U mbajt Kuvendi Zgjedhor i Degës së Malësisë

 

Dega e Malësisë e Partisë Demokratike mbajti sot në Tuz Kuvendin zgjedhor, ku delegatët e shumtë bënë zgjedhjen e kryesisë së Degës së Malësisë, kryetarin, nënkryetarin dhe sekretarin.

Për kryetar të Degës së Malësisë të PD është zgjedhur mr. Kristjan Dukaj, nënkryetar mr. Anton Nikaj dhe sekretare mr. Maja Nucullaj.

Kryesinë e kësaj dege e përbëjnë të rinj të shkolluar nga Malësia, studenta, sportista, afaristë të dalluar dhe aktivista të ndryshëm. Gjithashtu Kryesia e Degës në përbërje ka 40% femra dhe mbi 30% studenta.

Mr. Kristjan Dukaj, politolog
Mr. Anton Nikaj, historian
Mr. Maja Nucullaj, diplomaci
Mark Gorvokaj, mësues
Mr. Merita Gjokaj, sociologe
spec.Monika Berishaj, punë sociale
Zinedin Beqaj, sportist
Sandra Dreshaj, studente
Anadeta Micakaj, studente
Nikë Lekoçaj, afarist
Noni Lulgjuraj, afarist
Irena Gojçaj, studente
Adnan Nikaj, aktivist
Leonard Vulaj, student
Xhemail Imeri, aktivist
Ilir Gojçaj, studente
Nikollë Lulgjuraj, aktivist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data